fbpx Skip to main content
Associació

Inici de Curs 2020-2021

By 17 de octubre de 2020No Comments

Benvolguts i benvolgudes debatents 😊🎤
Ha engegat un nou curs, i després de la situació excepcional que vam viure el semestre passat, l’ADUB ha estat adaptant-se a la nova normalitat derivada de la Covid-19. Tanmateix, ara estem preparats per tornar a ser l’epicentre de l’oratòria i el debat a la UB! Us traslladem algunes notícies per fer possible que tornar als debats i l’oratòria a la UB sigui el més ràpid possible.


Ens plau anunciar que es convoca una ASSAMBLEA DE MEMBRES el dia 16 DE NOVEMBRE, via online, per tal de fer noves incorporacions a la junta i acabar de decidir tots plegats com ens organitzarem per aquest curs.
–> No només us hi esperem per participar, votar i fer propostes sinò que podríeu ser vosaltres mateixos els nous membres de la junta ! Si esteu interessats en col·laborar i seguint fer funcionar aquesta associació us convidem a contactar amb els membres de la junta actual ABANS DEL DIMECRES 21 d´octubre.


Volem que sapigueu que OBRIREM CURSOS DE DEBAT I ORATÒRIA de diferents modalitats, per aquest semestre i el proper, amb la previsió de començar la setmana del 9 DE NOVEMBRE. Us avancem que es durà a terme via on-line i inclouran tant classes teòriques com pràctiques. Si esteu interessats, per tant, estigueu pendents del web i del grup perquè molt probablement obrirem inscripcions a finals de la propera setmana.


En aquest sentit, mantenim el que vam dir fa uns mesos:
Aquelles persones que en el seu moment van fer el pagament pel semestre passat, tindran el curs d’aquest semestre i la condició de membre de l’ADUB de manera totalment gratuïta.


També, com no podia ser d’una altra manera, a totes les persones que no poguéssiu o volguéssiu formar part dels cursos i l’associació se us tornarien els diners que vau donar el semestre passat.


Per ara això és tot el que us podem avançar! Ja sabeu que per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb els membres de la junta directiva.

Salutacions!

© Associació de Debat de la Universitat de Barcelona.

×