Coneix la Junta

Som un equip compromés amb l’ADUB, que s’encarrega de prendre les decisions més essencials de l’associació. Ens esforçem per millorar constantment la seva activitat i portar-la cada dia més lluny.

Junta 2019-2020

Irene Tapial

Estudiant de Física - Presidència

Originària de Toledo, em vaig enamorar de Barcelona quan havia de decidir sobre la meva carrera, i ara sóc afortunada d’haver estat universitària a aquesta meravellosa ciutat des de la facultat de Física de la UB.

Tot i que sóc jove, de vegades penso que m’he fet gran a l’ADUB, perquè quan vaig començar era una persona molt diferent. La noia que va entrar a primer de carrera a aquella primera classe de debat, amb tanta por com ganes, ha viscut molt, i sobretot ha raonat molt des d’aleshores, fins a esdevenir la persona curiosa i inconformista que sóc avui: ara amb moltes més ganes que por de tot el que faig.

El que m’emporto d’aquesta associació: sobretot, les persones. No només pels amics que hi he fet, que també celebro, sinó perquè és en aquests espais (de debat, d’iniciativa, de superació) on un té l’oportunitat de creuar-se amb persones inspiradores i que li fan créixer.

Per això, l’ADUB suposa per mi un projecte molt motivador, amb la il·lusió que molts més se’n beneficiïn.

Andreu Amengual

Mallorquí. Bioquímic de formació - Vocal

Vaig decidir completar la meva formació científica a la Facultat de Farmàcia de la UB. Durant gairebé dos anys, Barcelonaha sigut una 2ª casa per a mi.

Vaig començar en el món de l´oratòria i els debats a la meva "alma mater" la Universitat de les Illes Balears. Malgrat això, amb la meva incorporació a l´ADUB he pogut viure moltes novesw experiències com a debatent, que han fet de l´oratòria i el debat una veritable passió, un gran sistema d´aprenentatge tranversal a la meva formació i sobretot una manera de gaudir.

L´esperit crític del debat, l´enfoc d´una questió des de distints punts de visa i l´aprenentatge continu, fan de l´ADUB un punt de partida clau per mantenir vius els esperits del "Logos", "Pathos" i "Ethos en la Universitat de Barcelona.

Fran Cano

Estudiant de Dret - Vicepresidència

Vaig nèixer a Barcelona, la ciutat on he crescut i que m'apasiona.

Des de petit he tingut una vocació especial per l'oratoria i la retòrica i considero que l'associació es una Bona oportunitat per a plasmar aquesta passió, tant formant i millorant els coneixements com atorgant l'oportunitat de participar en els debats.

Adam Santamaria

Estudiant d'Economia - Tresoreria

Vaig néixer a les afores de Tarragona. Allunyat de la ciutat, vaig gaudir de la natura que em va envoltar gran part de la meva vida. Va sorgir una oportunitat que em va permetre anar a estudiar a Barcelona. Actualment estic cursant Economia a la Universitat de Barcelona.

Durant aquests anys, vaig trobar la meva vocació en el sector tecnològic i l'ecosistema startup. Vaig començar la meva aventura sent integrant de Walden, una startup de Bilbao. Més endavant vaig emprendre ForceBull, projecte que va desenvolupar les meves habilitats empresarials. Un dels meus últims projectes ha estat una aplicació anomenada Habit Competition, que t’ajuda a millorar-te.

Actualment segueixo desenvolupant les meves capacitats emprenent nous projectes. L'experiència i la formació són clau durant aquesta etapa. Així i tot, compagino estudis universitaris amb l'emprenedoria. M'agrada aprendre conceptes d'altres disciplines, veure punts i connectar-los.

I per aquesta forma de ser i gaudir aprenent, m’apassiona debatre. Volent millorar també les meves habilitats comunicatives i volent saber expressar-me davant multituds vaig veure una oportunitat unint-me a la ADUB.

Si t’apassiona també l’emprenedoria o vols coneixem, et deixo la meva web on em podràs contactar.