fbpx Skip to main content

Introducció

Formació avançada de debat. Els estudiants familiaritzats amb els formats principals de debat universitari (acadèmic i parlamentari) podran aprendre les tècniques i estratègies necessàries per defensar postures, i com fer-les servir en situacions concretes.
El curs està especialment recomanat per tot aquell que vulgui portar les seves habilitats com a debatent a un nivell competitiu.

Destinataris

Qualsevol persona que hagi fet anteriorment un curs d’iniciació al debat amb nosaltres o tingui experiència competint en debat universitari.

Dates, horari i lloc

 

Grup Dimecres – entre les 18:30h i les 20h:30h, Facultat de Geografia i Història UB

Objectius

Aconseguir un nivell avançat de debat dels estudiants, de manera que estiguin preparats per representar-nos a les competicions de debat interuniversitàries si així ho desitgen.
Dotar-los d’eines per defensar temes i postures complicades, i mantenir entrenada la seva capacitat de raonament i aplicació de la lògica.

Programa

Debat parlamentari: estratègies segons cambra, construcció de línies sòlides, impactes, comparatives de debat, estudi de casos.
Debat acadèmic: perfeccionament del mètode ARE, refutació de línies difoses, ús d’evidències.

Metodologia

Aprenentatge dels conceptes a través de molta pràctica i explicacions teòriques a través del feedback constant del formador i altres exposicions.

Avaluació

Les intervencions es valoren segons les normes bàsiques del debat parlamentari i acadèmic. Els reglaments de l’últim campionat mundial de debat en espanyol (CMUDE) i de la nostra lliga interna (Lliga Interna de debat UB, acadèmic mixt) en són exemples de referència.
El requisit per superar el curs és l’assistència i participació del 80% del temps i activitats del curs.

Durada

Aquest curs té una durada total de deu setmanes.
Comencem el curs a partir de la setmana del dia 27 de febrer.

Reconeixement Acadèmic

1 crèdit optatiu ECTS

Preu

50€

(40€ pels matriculats a la UB)

Inscripcions Obertes!

(per temps limitat)

Paga amb targeta l’import del curs. Pots pagar-ho per targeta de crèdit en el següent enllaç. Ens posarem amb contacte amb tu per informar-te de qualsevol novetat.

Matrícula GeneralMatrícula UB

© Associació de Debat de la Universitat de Barcelona. Powered by Vernetica.

×