Skip to main content

Introducció

Formació avançada de debat. Els estudiants familiaritzats amb els formats principals de debat universitari (acadèmic i parlamentari) podran aprendre les tècniques i estratègies necessàries per defensar postures, i com fer-les servir en situacions concretes.

El curs està especialment recomanat per tot aquell que vulgui portar les seves habilitats com a debatent a un nivell competitiu.

Destinataris

Qualsevol persona que hagi fet anteriorment un curs d’iniciació al debat amb nosaltres o tingui experiència competint en debat universitari.

Dates, horari i lloc

Tots els dimecres a les 19:30 via trobada virtual (l’enllaç es posarà a disposició dels inscrits cada setmana al campus virtual)

Objectius

Aconseguir un nivell avançat de debat dels estudiants, de manera que estiguin preparats per representar-nos als events competitius del debat universitari actual si així ho desitgen.
Dotar-los d’eines per defensar temes i postures complicades, i mantenir entrenada la seva capacitat de raonament i aplicació de la lògica.

Programa

Debat parlamentari: estratègies segons cambra, construcció de línies sòlides, impactes, comparatives de debat, estudi de casos.
Debat acadèmic: perfeccionament del mètode ARE, refutació de línies difoses, ús d’evidències.

Metodologia

Aprenentatge dels conceptes a través de molta pràctica i explicacions teòriques a travès del feedback constant del formador i altres exposicions.

Avaluació

Les intervencions es valoren segons les normes bàsiques del debat parlamentari i acadèmic. Els reglaments de l’últim campionat mundial de debat en espanyol (CMUDE) i de la nostra lliga interna (Lliga Interna de debat UB, acadèmic mixt) en són exemples de referència.
El requisit per superar el curs és l’assistència i participació del 80% del temps i activitats del curs.

Preu

20€

Inscripcions Tancades!

 

Els grups de debat ja estan plens per a aquesta edició. Si t’interessa debatre pots fer-te soci de la nostra associació per només 10€. Segueix-nos a les nostres xarxes socials per saber les últimes notícies i conèixer les pròximes edicions dels nostres cursos de debat. Per a mes informació pots enviar-nos un correu a [email protected]