fbpx Skip to main content
Associació

Comunicat Oficial COVID-19

Benvolguts,

Atenent a la situació actual i tenint en compte la informació recollida en l´enquesta de la setmana passada, la junta directiva ha pres una decisió en relació als cursos d´oratòria i debat d´aquest semestre.

Sabem que hem trigat a donar una resposta clara però la situació requeria ser els més precisos possible amb la resposta donada. La UB ha suspès totes les activitats presencials fins a final de curs. Això suposa que no hi ha manera d´impartir les classes a les instal·lacions de la UB i des de la junta entenem que no és el més adient fer una formació d´oratòria online per les qüestions de forma que es poden perdre pel camí.

En aquets context, hem decidit fer un abonament de curs gratuït pel curs que ve, amb un sol objectiu, mantenir activa la xarxa d´oradors i oradores que formem part de l´Associació. Aquesta ha sigut la mesura general que s´ha decidit aplicar. Ara bé, entenem que alguns de vosaltres pugueu tenir projectes vitals fora del món universitari o del món del debat pel curs que ve. Si és així, no dubteu en contactar amb qualsevol membre de la junta per veure com podem ajustar-nos a la situació de cadascú.

De la mateixa manera entenem que si no es garanteix la continuïtat de la junta pel curs que v, pel motiu que fos, es faria un retorn dels diners.

Esperem que esteu tots bé, juntament amb les vostres famílies.

Atentament, la junta directiva.

© Associació de Debat de la Universitat de Barcelona. Powered by Vernetica.

×