fbpx Skip to main content

L’Associació de Debat de la Universitat de Barcelona ha participat en diversos torneigs de debat durant el 2015-2016. La Junta Directiva de l’Associació de Debat de la Universitat de Barcelona ha estat treballant per tal de que els seus membres puguin participar arreu de l’Estat en diversos torneigs universitaris. Es per aquest motiu, que varem sol·licitar el recolzament del Vicerrectorat d’Estudiants el Dr. Gaspar Rosselló, del Consell de l’Alumnat de la Universitat de Barcelona i de l’Hotel d’Associacions de la Universitat de Barcelona per poder representar la nostra universitat arreu. Els torneigs realitzats van ser els següents:

5 i 6 de Febrer, Torneo de Debate Interpoli amb l’equip format per Blai Martin, Antoni Torregrossa i Alejandra Àvila.

Torneig de Debat Interpoli València

Torneig de Debat Interpoli València

El 12 i 13 de Febrer, es participarà a XIII l’InterCEU a la Universidad San Pablo a Madrid “tema de política postelectoral”, equip format per Dídac Ramírez, Belén Guarner i Iris Serrano. 

El 25, 26 i 27 de Febrer, es participarà a Còrdova amb la següent pregunta: “¿Son las Naciones Unidad un organismo eficaz en el panorama actual?” amb l’equip format per Alba Rius, Joan Torras, Iuri Lázaro i Jordina Pérez.

Torneig de Debat Córdova CDU

Torneig de Debat Córdova CDU

El 30 de Març fins el 2 Abril  per debatre sobre: “¿Es legítimo el Estado de Israel?” equip format per Gerard Rosell, Natàlia Casas i Joan Torras.

Torneig Debat Acadèmic Málaga

Torneig Debat Acadèmic Málaga

1 i 2 Abril al Torneo Pasarela Judicial a Barcelona amb la pregunta ¿Debe aplicarse el art. 155 CE ante el movimiento independentista de Cataluña?. Hi van dos equips, el primer format per  Dídac Ramírez i Antonio Torregrossa i el segon per Joaquim Vandellós i Ot García.

Torneo Pasarela Judicial Barcelona

Torneo Pasarela Judicial Barcelona

Del 8 al 10 Abril de 2016 el Torneo de Debate Nacional, en la fase de grups  ¿Sería beneficioso para el Reino Unido salir de la Unión Europea? i en eliminatòries sobre: ¿Debería gobernar siempre en España la lista más votada? amb l’equip format per Joaquim Vandellós, Ot García i Antonio Torregrossa.

Torneig Nacional de Debat Santiago de Compostela

Torneig Nacional de Debat Santiago de Compostela

Del 25 al 29 Abril de 2016 al Torneig de Debat de la Xarxa Vives a València amb el tema: Cal demostrar uns mínims de coneixements polítics per tenir dret a vot? Amb l’equip format pel Gerard Rosell, Joan Torras, Alba Rius, Iuri Gonzalez i Gonzalo Fernandez.

Lliga de Debat Universitària Xarxa Vives

Lliga de Debat Universitària Xarxa Vives

Del 24 al 1 Agost 2016 CMUDE 2016 a Córdoba en model de debat BP. L’equip va estar format per Dídac Ramírez i Antonio Torregrossa.

CMUDE 2016 Córdoba

CMUDE 2016 Córdoba

© Associació de Debat de la Universitat de Barcelona. Powered by Vernetica.

×