fbpx Skip to main content
jornades debat obert

jornades debat obert

Les jornades de debat es realitzaran cada dimecres de 11 a 13h Hotel Associacions UB i cada dijous de 17 a 19h a l’aula S3 de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona. A les jornades és quan es posa en pràctica tot el que s’aprèn durant els cursos.

Com? Simplement, fent debats. Es debatran temes de tot tipus i els debats tindran diverses modalitats. Tots els associats hi poden venir, i així aquells que ja tenen més experiència podran debatre contra o amb aquells que no en tenen tanta o que encara estan amb les formacions.  Creiem que és la millor manera d’aplicar els coneixements apresos durant els cursos. Al cap i a la fi, som una associació de debat; així doncs, les jornades ens uneixen a tots per practicar. L’únic requisit és estar associat a l’ADUB, (tot i que la primera sessió és de prova).

Les jornades de debat obert estaran dinamitzades per Anaís Álvarez.

(*Activitat gratuïta per a socis, si encara no estàs inscrit, entra en el següent enllaç;

[otw_shortcode_button href=»https://debatub.com/producte/inscripcio-a-jornades-debat-obert» size=»medium» bgcolor=»#f70808″ icon_position=»left» shape=»square»]Inscripció jornades debat obert (no socis)[/otw_shortcode_button]

 

 

© Associació de Debat de la Universitat de Barcelona. Powered by Vernetica.

×