COVID-19

 

14 de Març – Comunicat Oficial

Ante la situación actual relacionada con el COVID-19, la Junta Directiva de la Associació de Debat de la Universitat de Barcelona lamenta comunicar que desde ahora se suspenden las clases de los cursos de oratoria y debate hasta final de semana santa, es decir, hasta el 14 de abril.

Creemos que esta medida es la más prudente teniendo en cuenta los comunicados de la Generalitat y de la propia UB, que es quien provee todas las aulas en las que se realizan estos cursos, y que ha decidido que se anulen todas las actividades programadas en sus instalaciones. Por tanto, no nos queda otra alternativa que secundar esta medida y trabajar para que, en cuanto las circunstancias lo permitan, podamos recuperar nuestra actividad.
Lamentamos mucho las molestias ocasionadas, y pedimos la misma comprensión y colaboración que con esta medida nosotros intentamos practicar.

Junta Directiva ADUB

25 d’Abril – Comunicat Oficial

Benvolguts,

Atenent a la situació actual i tenint en compte la informació recollida en l´enquesta de la setmana passada, la junta directiva ha pres una decisió en relació als cursos d´oratòria i debat d´aquest semestre.

Sabem que hem trigat a donar una resposta clara però la situació requeria ser els més precisos possible amb la resposta donada. La UB ha suspès totes les activitats presencials fins a final de curs. Això suposa que no hi ha manera d´impartir les classes a les instal·lacions de la UB i des de la junta entenem que no és el més adient fer una formació d´oratòria online per les qüestions de forma que es poden perdre pel camí.

En aquets context, hem decidit fer un abonament de curs gratuït pel curs que ve, amb un sol objectiu, mantenir activa la xarxa d´oradors i oradores que formem part de l´Associació. Aquesta ha sigut la mesura general que s´ha decidit aplicar. Ara bé, entenem que alguns de vosaltres pugueu tenir projectes vitals fora del món universitari o del món del debat pel curs que ve. Si és així, no dubteu en contactar amb qualsevol membre de la junta per veure com podem ajustar-nos a la situació de cadascú.

De la mateixa manera entenem que si no es garanteix la continuïtat de la junta pel curs que v, pel motiu que fos, es faria un retorn dels diners.

Esperem que esteu tots bé, juntament amb les vostres famílies.

Atentament, la junta directiva.