setembre 27, 2018

Cursos de Debat UB

A les universitats veiem una mancança general en l’estudiantat a l’hora de comunicar-se enfront dels companys, tant quan es realitzen presentacions a les aules, com en el treball en equip. A més, durant el desenvolupament professional dels alumnes, es trobaran en situacions diverses en les que hauran de dominar l’oratòria així com les habilitats necessàries per defensar les seves pròpies idees. Per aquesta raó, l’Associació de Debat de la Universitat de Barcelona organitza semestralment aquest curs de 20 hores lectives, on es donen les eines necessàries per sentar les bases comunicatives i afrontar amb èxit cada presentació i intervenció que es realitzi en el món personal, acadèmic o professional, orientat sobretot a millorar també les habilitats de debat

Per inscriure’s als cursos de l’Associació de Debat de la Universitat de Barcelona cal estar matriculat en alguna universitat o pertànyer a l’entorn acadèmic. Les sessions comencen el mes de març 

Tot el curs té un cost simbòlic de 15€ per les 20h de sessió. Disposem de 4 franges en què podeu realitzar el curs:

  • Facultat de Dret – Dimecres 19:00.
  • Facultat de Dret – Dimarts 19:30.
  • Edifici Històric – Dilluns 19.00h
  • Edifici Històric – Dimarts 11h

Per a realitzar la inscripció, ompliu el següent formulari i rebreu la informació per a realitzar la transferència del curs:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJz-WsbmJI1jSc-E0ZSy_uP_6J3pBlHIWyV0PA1AO94-ejpQ/viewform

 

Sobre l’ADUB i el curs

L’Associació de Debat de la Universitat de Barcelona (ADUB) va néixer amb l’objectiu de dotar als estudiants/es d’un espai on poder exercitar les seves habilitats d’oratòria i retòrica i poder debatre temes d’actualitat, servint així d’enriquiment tant acadèmic com personal.

Durarà 20 hores i tindrà el reconeixement d’un crèdit ECTS.

A banda d’altres activitats com lligues de debat i formacions puntuals, l’ADUB realitza durant el curs acadèmic unes sessions setmanals, en les quals es treballen i potencien les habilitats d’oratòria, així com l’estructura d’un discurs. Aquest projecte desenvolupa les sessions setmanals que es duran a terme a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona dins de l’esperit de fomentar les habilitats de retòrica i oratòria en els estudiants.

Inscripcions obertes fins exhaurir places. Nombre màxim per grup 15 alumnes.

*En breus s’anunciarà l’aula on s’impartirà i quan començarà el curs.